Opwaarderen verouderd jaren ’60 bedrijfspand

Esthetisch én economisch opwaarderen

Bij de herontwikkeling van de esthetiek is er door ons nadruk gelegd op:

  • de vlakverdeling in de gevel,
  • het contrast tussen het streng geometrische kantoorgebouw
  • en de boogvormige daken van de bedrijfshallen.

Door grove vertikale kozijnstijlen bij de kantoren krijgt de gevel meer diepte/schaduwwerking. We hebben getracht de sporen van het bewogen verleden van het pand niet al te zeer uit te wissen. In het interieur zijn de wijzigingen tamelijk beperkt gebleven. Een aantal onlogische kleine vertrekken zijn samengevoegd en het geheel is van een nieuw laag verf voorzien. De grote representatieve entree heeft zijn belang behouden (trap).

Projectinformatie:

Opdrachtformulering: esthetisch ene economisch opwaarderen van jaren ’60 bedrijfspand
Locatie: Zutphen
Klant: Duco Avis