Nieuwbouw 2^1 kap

Een stevige basis met ruimte voor persoonlijkheid

Naast de maatwerk-projecten zijn we ook actief met ‘standaard woningen’ in de nieuwbouwmarkt. Momenteel zijn de jaren ’30 woningen veelgevraagd en is de prijs vaak doorslaggevend.

In de samenwerking met ArchitectenPlus kunnen we hier een groot aantal standaard woningen aanbieden. Deze kunnen we vervolgens, met gebruik van onze expertise, geheel naar wens en budget afstemmen.

De standaard woningen vinden vooral veel aftrek in de gebieden in Nederland waar veel nieuwbouw plaats vindt. De woning op de foto bevindt zich in Almere – plan Nobelhorst, een typische jaren ’30 twee-onder-een-kapwoning ontworpen voor doorstarters met een kinderwens.

Momenteel zijn we vooral actief in de gebieden waar veel nieuwbouw in prive opdrachtgeverschap plaats vind. (bijv. plan Oosterwold in Almere) > bekijk de projectwebsite

Projectinformatie

Opdrachtformulering:
Locatie: Almere
Samenwerkingspartner: ArchitectenPlus, Oldenzaal

NB. Naast aanpassen van de individuele woningen houdt sCBa zich ook bezig met het ontwikkelen van nieuwe woningtypen voor dit gebruik alsmede het ontwikkelen van geheel nieuwe specifieke woningen in opdracht van klanten die met het op punten wijzigen van standaardwoningen niet uit de voeten kunnen. Tegen een acceptabele prijs kunnen we zodoende woningen in verschillende vormen, maten en kwaliteitsniveau leveren.